Animációk

Az ACV gyár számos újdonságot alkalmaz termékei gyártásánál, melyekkel a készülékek gazaságosan és környezetbarát módon üzemeltethetőek. A korszerű és egyedi ötletek, illetve a készülékek működési elvének megismeréséhez nyújtanak segítséget az alábbi animációk.

Tank-in-Tank rendszer

Kis helyszükséglet, nagy melegvíz teljesítmény, hosszú élettartam, karbantartás mentes üzem, hogy csak a legfontosabb előnyőket említsük, hogy mindez hogyan lehetséges megtudhatja, ha megtekinti animációnkat.

Animáció megtekintése...

SLME

A Tank-in-Tank rendszer minden előnye kiegészítve egy nagy teljesítményű plusz csőkígyóval a napkollektoros, vagy hőszívattyús rendszer részére, a tároló fűthető gázkazánnal, szilárd tüzelésű kazánnal, kandallóval, és elektromos fűtőbetéttel is.

Animáció megtekintése...

Kondenzációs üzem melegvíz készítés közben

Egyedülálló megoldás, amellyel maximális teljesítmény nyerhető ki a bevitt energiából melegvíztermelés közben is. A készülék fűtő és HMV készítő üzemmódban is kondenzál.

Animáció megtekintése...

Gazdaságos melegvízkészítés - HeatMaster TC

Egyedülállóan gazdaságos melegvízkészítés legyen szó családi házról, autómosóról, húsüzemről, vagy bármilyen más nagy melegvízigényű felhasználásról. Kis helyigény, nagy melegvízteljesítmény.

Animáció megtekintése...

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

Copyright © 2016 Vivaco Épületgépészet

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ