BIANCHI SZERELVÉNYEK A BIMOBJECTEN

Egyetlen fejlesztés sem volt képes az elmúlt időszakban annyira megváltoztatni az építőipart, mint az épületinformációs modellezés, azaz a BIM – e mozaikszó a Building Information Modelingből ered. Ez, az épületek tervezési és építési folyamatainak átfogó, digitális modellek segítségével történő szimulálását, valamint optimalizálását lehetővé tévő megoldás rendkívül gyorsan nyert teret és vált világszerte népszerűvé az építészek, mérnökök, kivitelezők körében.
A Bianchi számára a tradíció megőrzése, a magas színvonal és a minőségi termékek gyártása mellett a folyamatos fejlődés is rendkívül fontos szempont. Utóbbi törekvésük legújabb bizonyítéka, hogy termékeinek egy része a világ vezető online BIM-platformjára, Bimobjectre is felkerültek. A magyar nyelven is elérhető weboldalon harminchat Bianchi-gyártmány található meg az osztó-gyűjtőktől kezdve a golyóscsapokon át a menetes szerelvényekig.
hir_bianchi_bim_4.webp
A Bianchival kapcsolatos, AutoCad és Revit programok felhasználói számára egyaránt elérhető anyagok a képre kattintva tekinthetők meg, illetve tölthetők le.
Image

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

© 2021 Vivaco Kft. inden jog fentartva. Created by Hybrid Marketing

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ