valrom


1998 óta képviseljük a minőséget

Vállalkozásunkat, a Vivaco Kft.-t 1998-ban alapítottuk többrétegű csőrendszer és szerelvények magyarországi forgalmazására. Kínálatunk az évek során jelentősen kibővült, víz-fűtési csőrendszerek mellett, lefolyó- és esővíz rendszerek, fűtés- és légtechnikai berendezéseinkkel az épületgépészeti projekteket széleskörűen vagyunk képesek ellátni.

Partnereink szakkereskedő cégek, akik számára minőségi épületgépészeti termékeket és szolgáltatást biztosítunk. Kereskedő partnereinken keresztül törődünk a víz-, gáz- és fűtésszerelő szakemberekkel, ellátjuk őket a munkájukhoz szükséges információkkal, számukra rendszeres továbbképzéseket szervezünk telephelyünkön, valamint a külföldi gyártó cégeknél. Az épületgépészeti tervezők munkájához tervező szoftver hozzáférést és tervező támogatást tudunk nyújtani.

Célunk a mai napig változatlan: a piac egyik meghatározó csőrendszer és szerelvények, valamint fűtés- és légtechnikai készülékek kereskedőjeként hosszútávra szóló partneri kapcsolatokban dolgozni. Szakmai munkánk fontos része a szakmai konferenciákon, kiállításokon történő részvétel, a szakképző iskolák, a jövő épületgépészeinek támogatása elméleti és gyakorlati oktatással, szemléltető és szereléshez szükséges anyagokkal, szakmai versenyek szervezésével.

Cégünk saját telephellyel rendelkezik Budapesten a XVII. kerületben, ahol jelentős raktárkészlettel, bemutató- és oktatóteremmel, valamint kiváló Vivaco csapattal várjuk partnereinket és az érdeklődőket. Telephelyünk építése során fontos hangsúlyt fektettünk a fenntarthatóságra. Az épületgépészeti rendszer kialakításakor környezetbarát hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszert, illetve hővisszanyerős szellőztető rendszert építettünk ki. Emellett napelemes rendszerrel is rendelkezünk, mely hozzájárul a fűtés/hűtés hálózat, valamint az épület áramigényének biztosításához is.
vanczer_zsuzsanna_2.webp

Vanczer Zsuzsanna

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ