novasfer_cegtortenet_fejlec.webp
logocsik_novasfer.jpg


Flow control systems
Fűtőköri modulok, biztonsági szelepek,
szerelvények
novasfer_gyar_index.jpg
Cégtörténet

A több évtizedes múlttal és gyártási tapasztalattal rendelkező Novasfer S.r.l.-t 1980-ban alapult. Az elmúlt évek folyamán a fűtési rendszerben történő gondolkodás is kiemelt szerepet kapott a cég életében, s kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre. 
Fűtőköri modulok

A NovaCond, NovaHeat és NovaZone fűtőköri modulok lehetőséget adnak a gyors és helytakarékos rendszerkialakításra. Legyen szó direkt-, kézi- vagy motoros keverőszelepes körökről, ezen egységekkel 6 fűtőkörig bármilyen kombináció megvalósítható.
novasfer_modulok_index2.jpg
novasfer_biztonsagi_szelepek_index.jpg
Biztonsági szelepek

A Novasfer a biztonsági szelepek széles tárházát kínálja 1,5 és 10 bar közötti nyomásértékekkel, legyen szó BB-s vagy KB-s csatlakozásúról, nyomásmérő óra nélküli vagy azzal ellátott kivitelről. Csatlakozási méretek: 1/2"-1/2"-tól 3/4"-1”-ig.
Szerelvények

A Novasfer az épületgépészeti szerelvények terén is széles kínálattal rendelkezik. E termékcsoporton belül nálunk a hőmérős golyóscsapok, a tágulási tartályok szerviz szelepei, valamint a szilárd tüzelésű kazánok anti-kondenzációs egységei számítanak népszerűnek.
novasfer_szerelvenyek_index.jpg
novasfer_letoltheto_dokumentumok_index.jpg
Letölthető dokumentumok

A Novasfer termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ