general_fittings_cegtortenet_fejlec.webp
valrom


CÉGTÖRTÉNET

A vállalatot 1981-ben alapították az Olaszország egyik legvirágzóbb ipari régiójában fekvő Marchenoban. A Rino Mario Gambari és Achille Ziliani együttműködése nyomán megszületett General Fittings termékei eleinte az olasz piacon voltak ismertek, hamarosan azonban egyre több külföldi partnerük lett. Napjainkra a cég – a garantáltan kiváló minőségnek, valamint megbízhatóságnak köszönhetően – a világ vezető idomgyártói közé emelkedett: számos országban találhatók meg leányvállalatai, kereskedelmi partnerei, termékeik pedig a szakemberek körében is nagyon kedveltek, keresettek.

general_fittings_cegtortenet_02.webp
Kínálatuk és partnerkörük folyamatos bővülése 1997-ben a gyár nagyobb telephelyre történő költöztetését eredményezte, s azóta is az ekkor épült, mintegy 11.000 m²-es gussagoi üzem szolgál a General Fittings otthonaként. A gyártás mellett a logisztikai részleg, a fejlesztési és műszaki osztály, valamint a minőségellenőrzési csoport egyaránt itt kapott helyet. 

E telephelyváltást követően a cég a gyártóhelyek, valamint a termelési osztály bővítésére helyezte a hangsúlyt, melynek következtében több mint 30 %-kal sikerült növelni a gyártókapacitást. Családi vállalkozás lévén azonban a fejlesztések és a növekedés mellett mindig is fontos szempont maradt számukra a tradíció. 

A vállalat a nyersanyagtól a késztermékig minden gyártási folyamatot a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett végez a több, mint 40-féle fémmegmunkáló gép segítségével – fejlett gépparkjuknak hála akár 4"-os méreten túli csatlakozókat is képesek gyártani.

A General Fittings kiemelt figyelmet fordít a kivitelezőktől, kereskedőktől kapott visszajelzésekre, reagálnak a felmerülő igényekre, és a felhasználók elvárásainak megfelelően fejlesztik termékeiket. A cég az önálló piaci tevékenysége mellett éppúgy tagja a Chorus-csoportnak, ahogyan a Kariba  S.p.A., a Systerm és a Seppelfricke SD.

hosszu_made_in_italy.jpg
Made in Italy
A General Fittings összes terméke 100%-ban olasz. A tanúsított olasz alapanyag (pl. sárgaréz rudak) teljes mértékben a gussagoi gyárban kerül feldolgozásra (kovácsolás, esztergálás, stb.), így a gyártási folyamat minden lépése egy helyen, szigorúan szabályozott körülmények között történik, ezzel garantálva a kimagasló minőséget.
Választék
Rendkívül széles termékválasztékkal rendelkeznek: préscsatlakozók, szorítógyűrűs idomok, menetes és speciális idomok, szűkületmentes golyóscsapok, KPE idomok, osztó-gyűjtők és még számos egyéb szerelvény, melyek a fűtési, hűtési, illetve vízellátási piac igényeit egyaránt lefedik. Minden esetben van megoldás!
hosszu_valasztek.jpg
hosszu_minoseg.jpg
Minőség
Válogatott alapanyagok, számos szervezet által tanúsított termékek, gyártás előtti és utáni anyagvizsgálat, jól szervezett minőségellenőrzés - ezek garantálják a magas minőséget. Mindez nem csak a termékekre, hanem a folyamatokra is vonatkozik, így lehetséges a gördülékeny szervezeti működés, visszakövethetőség, valamint a gyártási költségek optimalizálása.
Környezetvédelem
Az ipari termelést általában a szennyezéssel és a környezetszennyezéssel társítjuk, de ez nem igaz többé. Az utóbbi években számos gyártó és szolgáltató vállalat előtérbe helyezte a környezetvédelmet Olaszországban. A General Fittings is köztük van: az energia- és papírfogyasztás csökkentésével, tanúsított alapanyag beszállítók alkalmazásával, valamint a gyártás további korszerűsítésével csökkent a késztermék ökológiai lábnyoma. Hogy miért szükséges ez? Környezetünk védelme nem divat, hanem egy alapvető igény, szükséglet kielégítése.
General Fittings S.r.l.

Olaszország
25064 Gussago (Brescia)
via Golgi, 73/75
www.generalfittings.it
gf_kornyezetbarat.png

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160,

+36 1 254 0161

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2023 Vivaco Kft. inden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ