vivaco_cegtortenet_fejlec_2.jpg
valrom


1998 óta képviseljük a minőséget

Vállalkozásunkat, a Vivaco Kft-t 1998-ban alapítottuk többrétegű csőrendszer és szerelvények magyarországi forgalmazására. Partnereink szakkereskedő cégek, akik számára minőségi épületgépészeti termékeket és szolgáltatást biztosítunk.

Kereskedő partnereinken keresztül törődünk a víz-, gáz- és fűtésszerelő szakemberekkel, ellátjuk őket a munkájukhoz szükséges információkkal, számukra rendszeres továbbképzéseket szervezünk telephelyünkön, valamint a külföldi gyártó cégeknél. Az épületgépészeti tervezők munkájához tervező szoftver hozzáférést és tervező támogatást tudunk nyújtani.

Célunk a mai napig változatlan: a piac egyik meghatározó csőrendszer és szerelvények kereskedőjeként hosszútávra szóló partneri kapcsolatokban dolgozni. Szakmai munkánk fontos része a szakképző iskolák, a jövő épületgépészeinek támogatása elméleti és gyakorlati oktatással, szemléltető és szereléshez szükséges anyagokkal, szakmai versenyek szervezésével.

Cégünk saját telephellyel rendelkezik Budapesten a XVII. Kerületben, ahol jelentős raktárkészlettel, bemutató és oktatóteremmel, környezetbarát fűtési-hűtési működő megoldásokkal, valamint kiváló Vivaco csapattal várjuk partnereinket és az érdeklődőket.
vanczer_zsuzsanna_2.webp

Vanczer Zsuzsanna

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

© 2021 Vivaco Kft. inden jog fentartva. Created by Hybrid Marketing

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ