MECHANIKUSBÓL PNEUMATIKUS ÜZEMŰ WC-TARTÁLY EGYSZERŰEN?

Még nem választott nyomólapot a megrendelő? Válassza ki milyen rögzíthetőségű, magasságú, mélységű falsík alatti Valsir WC-tartályra van szükség, és a nyomólapot bármikor kiválaszthatja. Valsir WC-tartállyal egyszerű lesz a megoldás! 

megsz_hirlevel_vivaco_211015_1_1.jpg
Számtalanszor találkozunk azzal a helyzettel, hogy a WC-tartály betervezése és akár beépítése idején sem áll még rendelkezésünkre az információ, hogy milyen típusú nyomólapot szeretne a tulajdonos.

Valsir WC-tartály választása esetén nem áll fenn az a kellemetlen helyzet, hogy a már beépített tartály miatt a megrendelő nem tudja a számára a legmegfelelőbb nyomólapot választani. A nyomólapokat akár évekkel később ki is cserélheti az ízlésének megfelelően.

Nem kell azzal foglalatoskodnunk, hogy design és árfekvés szempontból előre meghatározzuk mi áll a projekthez legközelebb.

Sőt arról is később dönthetünk, hogy mechanikus, pneumatikus vagy akár infrás üzemű legyen.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy Valsir Winner S mechanikus működtetésű WC-tartály beszerzése után a munkálatok előrehaladtával eldönthetjük, hogy maradunk a kedvezőbb árfekvésű mechanikus nyomólapoknál, - melyek választéka szintén számos lehetőséget biztosít szín - fehér, króm, matt króm, fekete -, és formavilág tekintetében is - vagy mégis valami más pneumatikus vagy infrás kivitelű kialakítás a felhasználói igény.

Ráadásként a Winner S és a Cubik S - keskeny WC-tartály - egyes tartályai esetén, egy tervezési bravúrnak köszönhetően, ha a tartály nyomólapját nem szemből, hanem felűről szeretnénk a felszerelni, lehetőség adott. Mindez a kedvező árfekvésű mechanikus nyomólapokkal is megvalósítható.

Image
ImageA felülről történő működtetésre korábban kizárólag pneumatikus üzemben volt lehetőségünk.

A WC-tartály szerelési utasítása tartalmazza ezt az egyszerű megoldási lehetőség bemutatását.

Az átalakítás egy kisebb - a képen sárga színnel jelölt - alkatrész áthelyezésével, egyszerűen megoldható.

A képen látható piros színű, szállítás biztosító alkatrész a WC-tartály beépítése után eltávolítandó, mely a szállítás során védi a belső alkatrészeket az elmozdulástól.

Kifejezetten előnyös lehet ez megoldás az alacsonyabb felépítésű falsík alatti WC-tartályok esetén ablak alá, tetőtérbe, ill. minden olyan helyzetre, ahol nem áll rendelkezésre elegendő hely egy 1140 mm -es, normál magasságú WC-tartály beépítésére.

Ilyenkor választhatjuk a Valsir Winner S 800/880 mm magas, akár gipszkartonos kialakítású kivitelt, amelynél a WC-ülőke és a fedlap felhajtott állapotban letakarja az alacsonyabban lévő nyomólapot, így ennek kiküszöbölésére jó megoldást nyújt, hogy a nyomólapot áthelyezzük a WC-tartály tetejére.

A Winner S büszkélkedhet a világpiac legfejlettebb technológiájával, melyből rendelkezésre áll a piacon található legalacsonyabb, komfortosan használható WC-tartály is.
Image

Ha ez a feladat megoldható mechanikus öblítésnél is, akkor mikor alkalmazzunk pneumatikus öblítést?

Bármely okból, amikor távműködtetést szeretnénk, lehet ez egy mozgáskorlátozottak részére kialakított WC, állhatnak higiéniai okok a háttérben, vagy különleges kiviteli igény is.

Ilyenkor egyszerűen beépítésre kerül a tartályba egy pneumatikus átalakító szett, amire már csatlakoztathatjuk is a pneumatikus nyomólap vagy távműködtető tömlőjét.

Image
Image

A Valsir fejlesztői ezen a területen is különleges megoldásokkal álltak elő. Több, mint 200 féle pneumatikus nyomólap közül válaszhatunk: CRYSTAL - matt- és fényes üveg, INOX, STONE - kő, WOOD - fa hatású és BLACK&WHITE - fekete/fehér kombinációk.

Saját burkolat bevágására PERSONAL vagy falsíkba süllyesztésére FEEL is van lehetőség, valamint a mozgáskorlátozott, infrás és vandálbiztos távműködtetők választéka is jelentős.A VALSIR esetében tehát működhet a vegyes üzem, azaz megoldható az is, hogy egy tartály öblítőszelepét alternatív módon egy pneumatikus távműködtetővel, vagy egy mechanikus nyomólap megnyomásával rudazaton keresztül emeljük meg. Ennek eredményeként nincs szükség takarólapra, hanem a mechanikus nyomólap látja el ezt a funkciót is.


Amennyiben még fokozni szeretnénk a kényelmet Valsir ARIAPUR szag- és paraelszívóval ellátott WC-tartályt is beépíthetünk. Egyszerűen élvezze a lehetőségek tárházát, valamint a tiszta, kellemetlen szagoktól és a párától mentes fürdőt.

Image

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ