novasfer_gyujtooldal_fejlec.webp
valrom


CÉGTÖRTÉNET

A több évtizedes múlttal és gyártási tapasztalattal rendelkező Novasfer S.r.l.-t 1980-ban alapult, s profiljába kezdetben még csak a víz- illetve gázhálózatokban alkalmazható golyóscsapok tartoztak. Termékkínálata azonban folyamatosan bővült, így mára többek között biztonsági szerelvények, és számtalan, a kivitelezési munkálatot könnyítő rendszerelem található meg náluk. Termékeik magas színvonala, kiváló minősége, valamint az ügyfelekhez történő rugalmas hozzáállás kezdettől fogva fő szempont, mely lehetővé tette, hogy a vállalat nemzetközileg is jelentős szerepet töltsön be ebben az iparágban.

novasfer_gyar_7.jpg
1996-ban a Brescia tartományban található Ponte san Marco-i telephely a tőle nem messze fekvő Calvagese della Rivierában épült gyáregységgel egészült ki. Az új, 20.000 m²-es üzem kovácsoló berendezésekkel és egyéb olyan, magas technikai fejlettségű gépekkel lett felszerelve, amelyek nemcsak a gyártás függetlenségét, hanem a felmerülő igények maximális rugalmassággal történő megvalósítását is lehetővé teszik.

2000-ben a NOVASFER termékválasztéka teljesen megújult, melynek eredményeként olyan termékekkel bővült kínálatuk, mint például a biztonsági szelepek, a napkollektoros rendszerekhez használható szerelvények, vagy éppen a hidraulikus egységek, fűtőköri modulok.
Az elmúlt évek során a rendszerben történő gondolkodás is kiemelt szerepet kapott a cég életében, melynek következtében 2012-ben egy, a modulok, hidraulikus rendszerelemek összeállítására, illetve tesztelése szolgáló telephelyet hoztak létre. A Novasfer gyár termékeinek magas színvonalát tükrözi, hogy az évek során számos kazángyártó választotta őket részegység-beszállítóként.

A Novasfer S.r.l. megfelel az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszernek, termékeiket pedig a világ számos tanúsító intézete bevizsgálta már, így minden szükséges engedéllyel rendelkeznek.
Novasfer S.r.l.

Olaszország 25080 Calvagese della Riviera (Brescia)
via G. Galilei, 3
www.novasfer.it
novasfer_gyar_41.jpeg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ