valrom_nyito_fejlec_4.webp
valrom


CÉGTÖRTÉNET
A ValRom Industrie Ltd. 1996-ban alakult, a Romstal Csoport részeként, műanyag csövek gyártására és forgalmazására specializálódott. A bukaresti székhellyel rendelkező cég Romániában két gyárat, egy ukrán céget és több mint 16 áruházat működtet az országban, továbbá egy olyan partnerhálózatot, amely Romániát és Délkelet-Európát (Moldova, Ukrajna és Bulgária) fedi le. Körülbelül 400 alkalmazottal, több mint 50 millió euró árbevétellel, több mint 7000 termékkel és több mint 3000 ügyféllel rendelkeznek.
valrom_gyarkep_2.jpg
A gyártás 1998 óta zajlik az ISO 9001 Minőségirányítási Rendszerben foglaltak szerint. Portfóliójával a termoplasztikus csövek és szerelvények egyik legnagyobb regionális gyártója.

A Valrom termékek széles körben kerülnek beépítésre, illetve felhasználásra:
- közművek: víz, gáz, csatorna, szennyvízkezelés stb.
- lakóépületek: fűtés, vízvezeték, esővíz elvezetés stb.

A ValRomnál tudják, hogy sikerük nagymértékben függ partnereik szakértelmétől. Ezt szem előtt tartva, 2011-ben nyitották meg bukaresti gyárukban a szakképzésre szolgáló előadótermüket, melyben számos témában rendeznek szakmai előadásokat, partnertalálkozókat.
Működésükkel az üzleti tevékenységet a társadalmi felelősségvállalást, a környezet védelemét a fenntartható fejlődéssel ötvözik. Folyamatosan befektetnek a kutatásba és fejlesztésbe, és arra törekszenek, hogy ügyfeleik versenyképessé válhassanak egy nyertes partneri együttműködésben.

Saját értékesítési csapattal rendelkeznek Romániában, Ukrajnában valamint Moldovában, kereskedelmi partnereik révén pedig Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Görögországban, Olaszországban, Horvátországban, Magyarországon és Szerbiában egyaránt megtalálhatóak.
VALROM Industrie Ltd.

Románia, Bukarest,
Bulevardul Preciziei nr. 28, Sector 6
www.valrom.ro
pantelimon_gyar.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ