TERVEZZEN VALSIR TÖBBRÉTEGŰ CSŐRENDSZERREL NAGY MÉRETBEN IS!

Tervezzen Valsir többrétegű csőrendszerrel, megéri! Használhatja a Valsir Silvestro programját, amely dwg kompatibilis vagy a Bimobjecten rendelkezésre álló Valsir BIM modelleket 3D tervezőprogramhoz. A Valsir többrétegű csőrendszer számos alkalmazásra használható: használati meleg-, hideg-, uszoda- és termálvíz rendszerekhez, radiátoros- és légfűtő rendszerekhez, padló-, fal- és mennyezet fűtési-hűtési rendszerekhez, sűrített levegős rendszerekhez, valamint ipari alkalmazásokra. 
A Valsir 100%-ban oxigéndiffúzió mentes többrétegű csőrendszer élettartama legalább 50 év - ez időn belül 10 bar nyomásig és 95 °C hőmérsékletig alkalmazható, sűrített levegős rendszereknél 20 °C - 16 bar.

A Mixal és Pexal csőtípusok és idomai 14 - 90 mm-es átmérőben állnak rendelkezésre - a csövek mérettől függően szálban és tekercsben egyaránt - 32 mm-ig pedig előre szigetelt változatban is elérhetőek.

A Valsir Pexal és Mixal többrétegű csövek rendszerben alkalmazhatóak a Valsir csatlakozók mellett, a General Fittings azonos rendszerű idomaival. A Valsir többrétegű csövekre és idomaira, valamint a General Fittings prés- és szorítógyűrűs csatlakozókra nyújtott 10 év rendszergarancia a megrendelő számára is a nyugalmat biztosítja.


Image
Image
A Valsir Silvestro épületgépészeti méretező szoftverrel könnyedén elkészítheti a terveket. A program az európai szabványok szerint méretez:
  • a padló-, fal- és radiátoros fűtést (EN 1264), 
  • a vízellátást (EN 806),
  • a csatornázást (EN 12056),
  • a hőszükségletet (EN 12831), az alaprajzból kiolvasott méretek alapján,
  • a hőhidak automatikus figyelembevételével, az éves energiafelhasználást (EN 832), havi bontásban.
     
A méretezéshez csupán meg kell rajzolni a kívánt rendszert, ezután a megadott keretek közt (pl.: max. körönkénti nyomásesés, stb.) a program elvégzi a hidraulikai számításokat, elkészíti a beszabályozási tervet és az anyagkiírást.
Többrétegű csőrendszer használatának előnyei:
Image
Image

Jelentős előnyként tarthatjuk számon azt is, hogy a Valsir és General Fittings présidomok háromféle présfejjel használhatóak:

Image
A Vivaco Épületgépészet a Valsir rendszer forgalmazójaként szakértelemmel, rugalmasan, nagy raktárkészlettel, segíti az épületgépész szakma szereplőit. "Legfőbb célunk, hogy a felhasználó elégedett legyen, biztonságban és kényelemben érezze magát, mert csak ebben az esetben mondhatjuk, hogy jó munkát végeztünk." - vallják. A Valsir referenciák belföldön és világszerte megtalálhatóak. 

A Valsir vállalatot a környezetbarát magatartás iránti állandó elkötelezettség, a fenntarthatóság alapelveinek való megfelelés vezérli. Mindig is e két irányelvet követve fogalmazta meg tevékenységét:
  • élvonalbeli, környezetbarát és újrahasznosítható berendezések gyártása,
  • fenntartható termelés megvalósítása, nagy energiahatékonyságú gyártóépületekben.
A környezetünket és az emberiség jövőjét tiszteletben tartó működés megvalósítása, és azok sikerei ösztönzőleg hatnak a Valsir termékek és gyártási folyamatok ez irányú szüntelen fejlesztésére.
Image

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ