Végre egy konvektor korunk igényeire szabva!

Alapvető fontosságú, hogy foglalkozzunk a gázkonvektor témával! Nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy Magyarországon körülbelül hárommillió gázkonvektor üzemel, melynek többsége elavult.
A 30-40 éve beépített, korszerűtlen és karbantartás nélkül működő berendezések gazdaságtalanok vagy akár veszélyesek is lehetnek.  A fenntartható fejlődés szempontjából is fontos, hogy fűtőberendezéseink a szigorodó környezetvédelmi előírásoknak is képesek legyenek megfelelni.

Szerencsére a FONDITAL gyár lépést tart a technikai fejlődéssel és így lehetővé vált, hogy minimális átalakítással az elavult, gazdaságtalan működésű készülékünket egy mai igényeknek megfelelő, energiahatékony gázkonvektorra cseréljük. 

Image

Korszerű konvektor fejlesztésben a Fondital az élen jár!

A Fondital közel negyven éve foglalkozik gázkészülékek fejlesztésével, gyártásával. Az elmúlt néhány évben Magyarországon több, mint 15 000 modern Fondital gázkonvektort építettek be.

Hosszú évek kutató és fejlesztő munkája tette lehetővé azt, hogy a Gazelle EVO készülékek a ma ismert formájukban létezhessenek és alternatívát nyújtsanak a régi, idejétmúlt konvektorokkal szemben.

A FONDITAL GAZELLE EVO berendezés használata esetén nem csak egy esztétikus és környezetkímélőbb készüléket kapunk, hanem az épület jellegétől, valamint a felhasználói igénytől függően, a hatékonyan üzemelő fűtőberendezésünkkel, akár 30-40%-os megtakarítást is elérhetünk.

Mit értük korszerű kialakítás és energiahatékony üzem alatt?


 • Modulációs fűtés üzem
 • Ionizációs lángőrzés, nincs felesleges őrláng
 • A levegőoldali ventilátor gondoskodik arról, hogy a konvektor által leadott hő nagyrésze a szobában hasznosuljon
 • A ventilátor segítségével egyenletesebb a hőeloszlás a helyiségben
 • Kisméretű parapet átmérő
 • Igényeinkre szabható napi/heti programozás egyszerűen beállítható
 • LCD kijelzős kezelőfelülete könnyen kezelhető
 • Szobatermosztátra történő csatlakoztatásának lehetősége adott
 • Okostelefonról is működtethető - erre alkalmas szobatermosztáton keresztül - amely opcionális kiegészítő
 • Alacsony károsanyag-kibocsátás
 • Esztétikus design
 • Jelentősen kisebb helyet foglal, mint a korábbi konvektorok
Image
Image

A Fondital konvektor mindezen fejlett technológiai tulajdonságoknak köszönhetően A-energiaosztályú minősítéssel rendelkezik. A berendezések méltó módon szolgálják ki többezer magyar háztartás fűtési igényét. 

A folyamatosan megújuló felújítási pályázatoknak köszönhetően a készülékekre vissza nem térítendő állami támogatás is igényelhető, mint pl. a jelenleg is futó Otthonfelújítási Támogatás.  

Termékismertető itt letölthető!

A FONDITAL Gazelle Evo konvektorok magyarországi képviseletét, a szakértő terméktámogatást a 25 éve víz- és fűtéstechikával foglalkozó VIVACO Épületgépészet látja el. 

A cég tevékenysége során nagy hangsúlyt fektet a partnereik, valamint tervezői és kivitelezői elvárásoknak való megfelelésre és szakszerű tanácsadásra.

A Fondital berendezések üzemeltetéséhez biztosított az országos szervizhálózat, rendszerkialakítási javaslatok összeállítása, a változatos vevőik igényeinek való megfelelés elengedhetetlen cél.

Fondital be innovative!

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ