general fittings

Gyártás

General Fittings S.r.l.

Olaszország
25064 Gussago (Brescia)
via Golgi, 73/75
www.generalfittings.it

Made in Italy

A General Fittings összes terméke 100%-ig Made in Italy. A tanúsított olasz alapanyag (pl. sárgaréz rudak) teljes mértékben a Gussago-i gyárban kerül feldolgozásra (kovácsolás, esztergálás, stb.), így a gyártási folyamat minden lépése egy helyen, szigorúan szabályozott körülmények közt történik, ezzel garantálva a kimagasló minőséget.

Választék

Rendkívül széles termékválaszték:
préscsatlakozók, szorítógyűrűs idomok, menetes és speciális idomok, szűkületmentes golyóscsapok, KPE idomok, osztó-gyűjtők és még számos egyéb szerelvény, úgy mint a dupla falikorong vagy a gyorscsatlakozós osztórendszer (Lesto) lefedi a fűtési, hűtési, vízellátási piac igényeit. Ezen felül az egyes termékcsaládokon belül is kiemelkedően sok termékváltozat szerepel. Minden esetben van megoldás!

Minőség

Válogatott alapanyagok, a legfontosabb tanúsítószervezetek által is tanúsított minőségű termékek, gyártás előtti és utáni anyagvizsgálat, jól szervezett minőségellenőrzési osztály - ezek garantálják a magas minőséget. Mindez nem csak a termékekre, hanem a folyamatokra is vonatkozik, így lehetséges a gördülékeny szervezeti működés, visszakövethetőség valamint a gyártási költségek optimalizálása.

Környezetvédelem

Az ipari termelést általában a szennyezéssel és a környezetszennyezéssel társítjuk, de ez nem igaz többé.
Az utóbbi években számos gyártó és szolgáltató vállalat előtérbe helyezte a környezetvédelmet Olaszországban. A General Fittings is köztük van: az energia- és papírfogyasztás csökkentésével, tanúsított alapanyag beszállítók alkalmazásával valamint a gyártás további korszerűsítésével csökkent a késztermék ökológiai lábnyoma.
Hogy miért szükséges ez? Környezetünk védelme nem divat, hanem egy alapvető igény, szükséglet kielégítése.

Kapcsolat

1172 Budapest, Lokátor u. 17.

Telefon: +36 1 254 0160

Fax: +36 1 254 0166

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Épületgépészet

Created by okosweblap.hu

Copyright © 2016 Vivaco Épületgépészet

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ