general_fittings_gyujtooldal_fejlec.webp
logocsik_general_fittings.jpg


Wide choice, high quality
Prés- és szorítógyűrűs csatlakozók, menetes szerelvények,
KPE- és réz roppantógyűrűs idomok, osztó-gyűjtők
general_fittings_cegtortenet_index.jpg
Cégtörténet

A vállalatot 1981-ben alapították, s mára – a garantáltan kiváló minőségnek, valamint megbízhatóságnak köszönhetően – a világ vezető idomgyártói közé emelkedett. Családi vállalkozás lévén a fejlesztések mellett mindig is fontos szempont maradt a tradíció. 
Préscsatlakozók

Legyen szó többrétegű csővel szerelt fűtési- vagy akár ivóvízhálózat kialakításáról, a falsík alatt és aljzatbetonban egyaránt elhelyezhető idomok garanciát jelentenek a maximális biztonságra. E csatlakozók nagy előnye, hogy TH, H és U jelű présfejjel egyaránt szerelhetőek.
general_fittings_prescsatlakozo_index.jpg
general_fittings_szoritogyurus_csatlakozok_index2.jpg
Szorítógyűrűs csatlakozók

Gyors és egyszerű csatlakozási mód többrétegű csőrendszerrel kialakított fűtési- és ivóvízrendszerekhez falon kívüli, vagy könnyen hozzáférhető helyen történő szerelések esetére. Kiváló minőségű idomok széles méret- és típusválasztékban.
Menetes szerelvények

Rúd alapanyagból, forgácsolással előállított, valamint présöntéssel készült rézidomok széles választéka 4"-ig. Típustól függően felületkezelés nélküli, krómozott, nikkelezett, illetve polírozott kivitelben. Világszerte elismert és keresett termékcsoport.
general_fittings_menetes_szerelvenyek_index.jpg
general_fittings_rez_roppantos_csatlakozo_index2.jpg
Réz roppantógyűrűs csatlakozók

Roppantógyűrűs idomok nagy választéka rézcsőhöz 10 mm-től 54 mm-es átmérőig. Amikor nincs lehetőség forrasztásra, nem áll rendelkezésre présgép, vagy egyszerűen csak azért, mert szükség van egy megbízható kötésre.
Osztó-gyűjtők

A General Fittings kínálatában szelepes és szelep nélküli változatban egyaránt találni osztó-gyűjtőket, melyek közül hazánkban a "zöld kupakos" osztók, valamint az áramlásmérős, termoelektromos motorral szerelhető változatok váltak a legelterjedtebbé.
general_fittings_oszto_gyujto_index.jpg
general_fittings_kpe_csatlakozo_index2.jpg
KPE csatlakozók

A tömszelencés idomok a KPE csövek összekötésére, leágaztatására vagy különféle szerelvényekhez (mint például vízóra, kerticsap, altalajcsap) történő csatlakoztatására szolgálnak. 63 mm-es méretig elérhető idomok az épületen belüli és kívüli szereléshez.
Letölthető dokumentumok

A General Fittings termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.
general_fittings_letoltheto_dokumentumok_index.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ