valrom_nyito_fejlec2.jpg
logocsik_valrom.jpg


So simple
PP-R csőrendszer, zsír- és olajleválasztók,
szennyvíztisztítók, szennyvíztároló
valrom_gyarkep_index.jpg
Cégtörténet

A ValRom Industrie Ltd. 1996-ban alakult, a Romstal Csoport részeként, műanyag csövek gyártására és forgalmazására specializálódott. A bukaresti székhellyel rendelkező cég Romániában két gyárat, egy ukrán céget és több mint 16 áruházat működtet az országban.
PP-R csőrendszer

A széles mérettartománynak köszönhetően a termékek lakóházak vizes berendezéseihez (Ø20, 32, 40, 50, 63 mm-es átmérőkben) és ipari létesítményekhez (Ø75, 90, 110 mm-es átmérőkben) egyaránt alkalmazható. A RandomKIT rendszer szürke, fehér és zöld színekben készül.
valrom_ppr_idomok_index.jpg
valrom_zsirlevalasztok_index.jpg
Zsírleválasztók

A ValRom a zsírleválasztók széles tárházát kínálja. A termékcsalád legnépszerűbb tagja az NG03, mely lakóépületek és kisebb éttermek számára egyaránt ideális. Ezen felül, az épületen kívülre telepítendő aquaClean földalatti zsírleválasztók kínálnak további lehetőségeket.
Olajleválasztók

Az aquaClean NS típusjelű, földbe telepíthető koaleszcensz olajleválasztók 3, 6 és 10 l/s-os változatban érhetőek el. A tisztítás során eltávolítható a koaleszcensz betét, szükség esetén pedig a fedlap magasítása is megoldható - a terhelési igény figyelembevétele mellett.
valrom_olajfogok_index.jpg
valrom_szennyviztarolo_index.jpg
Szennyvíztisztítók, szennyvíztároló

Az aquaClean SBR típusjelű, földbe telepíthető szennyvíztisztítói akár 2400 l/nap kapacitással is rendelkezhetnek, de lehetőség van arra is, hogy szennyvíztárolókkal együtt alkalmazzuk őket. Nagy előnyük a könnyű telepíthetőség és a rendszerhez történő egyszerű csatlakoztatás.
Letölthető dokumentumok

A ValRom termékekkel kapcsolatos ismertetők, műszaki információk, a tervezéshez szükséges anyagok, valamint engedélyek találhatóak meg itt. A "Letölthető dokumentumok" szerkezeti felépítése megegyezik a weboldal termékcsoportosításával.
valrom_termekismerteto_index.jpg

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ