Thor - Az új General Fittings rozsdamentes acél osztó-gyűjtő

Image

Előszerelt, 1" -os osztótestű rozsdamentes acél osztó-gyűjtő fűtési rendszerekre 3/4"-os eurokónusz csatlakozásokkal.

A minőségi alapanyagokből készült General Fittings THOR - 6A00 - sorozat,  eurokónusz leágazásokkal ideális megoldást nyújtanak fűtési- és hűtési rendszerek kivitelezéséhez.

A General Fittings a nyersanyagtól a késztermékig minden gyártási folyamatot a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett végez, a fejlett gépparkjuknak hála akár 4"-os méreten túli csatlakozókat is képesek gyártani.

Az új osztó-gyűjtők a rögzítéshez szükséges tartóval előszereltek és 1”-os testtel rendelkeznek az előremenő és a visszatérő ágon. Falon belül és falon kívül egyaránt elhelyezhetőek, akár osztószekrényben is. Az áramlásmérőkkel rendelkező osztókat a rendszer igényeihez mérten 2-től 13 körös változatig rendelhetjük.

Számos tartozék teszi lehetővé, hogy az osztó-gyűjtő a rendszer működéséhez szükséges összes elemmel kiegészíthető legyen: elzáró golyóscsapok, légtelenítő szelepek, bypass szelepek, töltő-ürítő csapok.

Előnyök:

1
minden kör külön szabályozható
2
minőségi alapanyagok: AISI 304 osztótest, CW617N réz szelepek és csatlakozók, PA66 műanyag áramlásmérő
3
maximális működési paraméterek: 65 °C és 6 bar
4
termoelektromos motor csatlakoztatásának lehetősége - M30x1,5
5
magas műszaki tartalom
6
minden kör külön szabályozható
7
ideális magas- és alacsony hőmérsékletű rendszerekhez
8
felületfűtési- és hűtési rendszereknél alkalmazható
9
nagy térfogatáram
10
mechanikai ellenállóság
11
rendkívül könnyű
12
nincs elektrokorrózió
13
nincs feszültségkorrózió
14
nincs felesleges veszteség
15
krómozott szerelvények széles választéka az esztétikus megjelenés érdekében
16
áramlásmennyiség-mérő alkatrészként rendelhető
generalfittings_thor_aramlasmennyiseg_mero.png
A rendszer beszabályozása

Az áramlásmérők a rendszer visszatérő körén helyezkednek el, lehetővé téve a hidraulikus rendszer elméleti áramlási értékének megállapítását, a mérők/beszabályozók beállítását, amelyet a kivitelező szakember végez el.
A fent említett kalibrálást a szelep teljesen nyitott állapotában kell elvégezni. Ha azt tapasztaljuk, hogy az egyes hidraulikai körök áramlási értékei a rendszer nyomásesését eredményezik, akkor a beállításokat kézzel kell elvégezni az áramlásmérők összes gyűrűjén, amíg el nem érik a tervezés során meghatározott, l/percben kifejezett áramlási értékeket.

MEMORY-STOP Áramlásmérő működése

Az áramlás szabályzására szolgáló rendszer, amely az áramkör újbóli megnyitásakor lehetővé teszi az áramlás automatikus beállítását a kezdeti állapotnak megfelelő értékre - tervező által kiszámítottak szerint.

A General Fittings THOR rozsdamentes acél áramlásmérős osztói bármely felületfűtési és -hűtési rendszerhez alkalmazhatóak, akár fagyállóval feltöltött rendszer esetén is – 30%-os keverési arányig. A tartóra előszerelt és rendkívül könnyű INOX osztótest gyors és esztétikus szerelést tesz lehetővé. Az osztó-gyűjtőn lévő Memory STOP áramlásmérőkkel az egyes körök – tervező által méretezett – pontos térfogatáramai könnyedén beállíthatók, így a helyiségekben megvalósítható az igényeknek megfelelő komfortot, elkerülve a túlfűtés vagy a túlhűtés állapotát, mellyel jelentős energiamegtakarítást érünk el.

A General Fittings kiemelt figyelmet fordít a kivitelezőktől, kereskedőktől kapott visszajelzésekre, a felmerülő igényekre, és a felhasználók elvárásainak megfelelően fejlesztik termékeiket. A General Fittings termékek magyarországi képviseletét a VIVACO Épületgépészet látja el. Az Thor osztó-gyűjtők már elérhetőek kínálatunkból, felmerülő kérdései esetén, várjuk jelentkezését.

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2024 Vivaco Kft. Minden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ