Image

BIANCHI radiátorszelepek a mindennapokra

A Bianchi radiátorszelepek a világ számos országához hasonlóan Magyarországon is évtizedek óta a megbízhatóságot, minőséget jelképezik. A gyártó kínálatában a hagyományos és termosztatikus szelepek mellett a beépített szelepes radiátorokhoz alkalmazható H-blokkok éppúgy megtalálhatóak, mint a benyúlócsövesek, a külső összekötő csővel szerelendők és a design radiátorokhoz alkalmazhatóak.

A több, mint hat évtizede tartó folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára nemcsak radiátorszelepek, hanem az épületgépészeti rendszer számos alkotóelemét kínálja. A Bianchi biztonsági szerelvényekkel, golyóscsapokkal és más egyéb elzárókkal, különféle kialakítású osztó-gyűjtőkkel, valamint sarokszelepekkel, szifonokkal járul hozzá a minőségi és hosszútávon megbízhatóan működő épületgépészeti rendszerekhez.

Image


A radiátorszelepek a rendszer kis, ám annál lényegesebb szerepet betöltő elemei. Ez biztosítja számunkra a fűtőtestbe áramló vízmennyiséget, mellyel az adott helyiségben igényelt hőmérsékletet biztosítjuk. A megfelelő szabályozás mindig is fontos volt, ám az utóbbi időben meg inkább előtérbe került.

A Bianchi radiátorszelepek hosszú éveken keresztül működnek kifogástalanul, ráadásul a folyadéktöltetes termofejjel ellátott típusaival a fűtési rendszer üzemeltetése hatékonyabbá, kiegyensúlyozottabbá tehető.

Image

A legnépszerűbb típusok a kézi- illetve termosztatikus radiátorszelepek, melyek 3/8"-tól 3/4"-ig találhatóak meg a Bianchi kínálatában, s az alábbi szerkezeti felépítéssel rendelkeznek:

Image

Többrétegű- vagy rézcső csatlakozóval, acélcsőre a régi szelep helyére vagy akár új építésű lakásba - polírozott króm kivitelben is, hogy a legszebb törülközőszárító radiátorok méltó párja lehessen. A csatlakozási lehetőségeket az alábbi, összefoglaló ábra szimbolizálja a legjobban:

Image
A családi tulajdonban lévő Bianchi F. lli részvénytársaságot a mai napig a családtagok irányítják. A technológiai fejlesztések, a modern és hatékony berendezések, valamint a szigorú minőségellenőrzés az elmúlt 60 év folyamatos fejlődésének alapja, és megbízhatóságának, kiváló termékeinek hírnevét világszerte biztosítja. Nézze meg a Bianchi F.lli szerelvénygyártó bemutatkozó videóját!

Kapcsolat

1172 Budapest, Rétifarkas u. 7.

Telefon: +36 1 254 0160,

+36 1 254 0161

E-mail: vivaco@vivaco.hu

Vivaco Kft.

 

Iroda és raktár

© 2023 Vivaco Kft. inden jog fenntartva.

Keresés

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ